Afișez toate cele 36 de rezultate

Reduceri!
Reduceri!
Reduceri!

Biciclete copii

Biciclete copii. O bicicletă bună pentru un copil ar trebui, înainte de toate, să fie adaptată la înălțimea acestuia.
Biciclete pentru copii cu o dimensiune de 24 de inch – un cadou excelent care va aduce o serie de beneficii pentru dezvoltarea copilului dumneavoastră!
Mersul pe bicicletă are numeroase beneficii fizice pentru copilul dumneavoastră – întărirea mușchilor, îmbunătățirea condiției fizice și formarea obiceiurilor de practicarea sportului.

Biciclete pentru copii

Beneficiul copilului dvs. va fi, de asemenea, folosirea bicicletei ca mijloc de transport către școală sau alte activități extrașcolare. Iar plimbările individuale îl vor ajuta să devină independent și responsabil – calități care sunt esențiale în diverse aspecte ale vieții. Astfel, copilul dvs. nu doar că se va bucura de bicicletă – acest vehicul pe două roți contribuie foarte mult la dezvoltarea generală a copilului!

O bicicleta pentru copii este cadoul perfect pentru copilul tău.

În oferta nostra veți gasi un sortiment larg si bogat. Puteți cumpăra atât bicicleta pentru fată cât și pentru baiat. Fără îndoială,bicicleta pentru copii va fi un vis devenit realitate pentru fiecare iubitor de două roți.

Datorită gamei largi de produse, fiecare părinte va găsi cu ușurință o bicicleta potrivită pentru copilul lor.Oferim diferite dimensiuni de rame si roți, de exemplu o bicicletă de 20 de inci.

O gamă larga de culori și modele de rame vă va permite să alegeți o bicicletă pentru fată cât si pentru băiat cu design modern și un finisaj perfect, asigură nu numai un aspect eficient ,ci și o plimbare confortabilă.